Facebook

Hvis du har brug for at aftale med andre fra klubben at mødes til træning, foregår det nu via Frederiksværk Bordtennisklubs Facebook Gruppe: “Frederiksværk Bordtennisklub”.

Da det er en lukket gruppe, skal du tilføjes af administrator (Morten Bagger, sekretær), før gruppen kan bruges. Er du ikke tilføjet endnu, så send en mail til : morten@frvbordtennis.dk, hvor du skriver hvem du er, din email og hvis du har, dit facebook brugernavn.

Du vil derefter altid kunne tilgå siden direkte fra din Facebook app på mobilen, fra “Groups” eller via din computers browser. Herunder er det direkte link til Facebook gruppen. Det virker først når du er oprettet.

 

Frederiksværk Bordtennisklub” Facebook gruppe.

 

Jeg forestiller mig at man opretter et opslag i gruppen på dagen hvor man er interesseret i at vide hvem der kommer, og så svarer alle på det pågældende opslag. Det gælder om, ikke at gøre det alt for rodet. Jeg tillader mig at slette uvedkommende og gamle opslag. 

Det er desuden en god idé, at slå notifikationer til for gruppen. På den måde, vil man få besked hvis der bliver oprettet et nyt opslag.

God fornøjelse!